OM OSS

Hemstädning Sundbyberg, Stockholm

OM FÖRETAGET

VILKA ÄR VI?

På Edyte Städ AB är vi proffs på städning i alla dess former. Vi är uppstickaren på den svenska marknaden för hemstädning och utför idag många städuppdrag varje månad. Vi städar också ett antal kontor i Stockholm.


Din trygghet. Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg när våra anställda finns på plats i ditt hem. Det är ett förtroende som vi tar på stort allvar och vi har beprövade säkerhetsrutiner på plats för att hantera bland annat nycklar, dörr- och larmkoder.

HÖGA KRAV

Beroende på det specifika kunduppdraget kan våra medarbetare arbeta enskilt eller som team. Att kombinera ett mycket lågt pris till varje kund och samtidigt ha en hög servicenivå ställer höga krav på oss varje dag.


VÅRT MÅL

Vårt mål är att vårt arbete ska påverka våra kunders hem eller arbetsdagar så lite som möjligt i alla lägen. Vi håller alltid ordning, är aktsamma om de miljöer vi arbetar i och lämnar alltid ifrån oss en ren arbetsplats och ett rent hem.

KONTAKTA OSS
Hemstädning Sundbyberg, Stockholm

REFERENSER


VAD VÅRA KUNDER SÄGER OM OSS

På den här sidan har vi samlat några av de mail som vi fått från våra kunder.

 • Vi var mycket nöjda med vår flyttstädning. Vid besiktningen fick vi till oss av HB att de aldrig sett sådan bra städning. Kul att få betala för det och kan verkligen rekommendera andra att boka Edyte Städ AB.
  Christina Solna
 • Eftersom jag både studerar och jobbar heltid, tog jag kontakt med Edyte Städ AB då jag inte hann med städningen. Det var helt underbart att komma hem till ett skinande rent hem. Jag är mycket nöjd med deras insats.
  Linda Sundyberg
 • Vi har anlitat de ca 6 månader och är väldigt nöjda. Helt fantastiskt bra städat och man märker att de lågger energi på att göra ett bra jobb! Bra kommunikation med bokarna och inget att klaga på!
  EmelieTäby
Prev
Next
 • info@edytestad.se
 • (+46) 074-532 233
BACK TO TOP